6. apr. 2016

CR fra Sykehusveggen 31.03


Både folksomt og folkelig på Sykehusveggen denne kvelden! 7 stykker (halvannen av de trøndere, samt en inngiftet), 12 pads, 4 grader, 1 termos, 3 Snickers, 2 campingstoler, nok kalk. U do the math.
Volkeligheten sjøl (Hr Viermyr) fristet til stadighet med spennende (..) premie til den som sendte, noe som kan ha ført til sendesperre for noen eller et ekstra gir for andre. Hver sin smak!!! Upåklagelige forhold ihvertfall og MASSE deilig lys. Skikkelig i vår egen boble. No excuses. No glory. Bare å gi jernet.

 Mange jobbet på De Gales Hus stående (7B), en 10-flytts kul, jevn pumpbulder. Etter det greie førsteflyttet med høyra, ble det gjengs med statisk "Christer-beta" til venstrehåndssloperen (ved hjelp av en aktiv venstretå på god tapp). Litt synd for Buldrenerdens (litt tøffere, men hardere) kompresjonsbyks. Så er det tid for en tynn høyrekrimp som stanset etpar i crewet før man slapper med venstre til en slopy jugg som man matcher på, etterfulgt av en krimpete travers bort til en god list, og en avslutning som krever litt presisjon med fotan, samt pump (falt her etpar ganger). Endte med en digg tick for Asje og undertegnede.

Klar for å slappe venstre til slopy jugg:

Ett stykk Viking, 5 cm fra å sticke siste harde flytt på Blind Gudinne:

Buldrenerden var CLOSE på sitstarten (7C), som adder en 6C+(?) før ståstarten. Hang in there!!! Close var også Tøye-Trøndern på 7A+`en på venstresiden. Man kunne gjort det lett for seg selv og krimpet, men åpen hånd er kanskje enda bedre stil?

Vikingen var latterlig nærme Blind Gudinne. Etter en MEGET anseelig mengde forsøk, glei han forbi alt det harde, men surret litt i Vamos-toppen. Garantert neste gang, hvis han ikke allerede har vært der. Asje hadde gode forsøk på samme bulder. Er det dette som blir persebulderen hans??? Kontakt din bookmaker idag. Veidar rundet av det hele med den tøffe Vamos-catchen (7B), etter at flere hadde testet Vamos ss, og alle var enige om at det hadde vært en meningsfull kveld. Buldrederden og jeg rakk heldigvis akkurat å hive oss i bilen før premieringen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar